Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

TRYSILRYPA 7.-9. SEPTEMBER 2012.

Skrevet av Jo Arve Furland.

Trysil Rypa 2012 073

I et år hadde vi planlagt om å bli med på Trysilrypa på Trysilfjellet nærmere bestemt til Fageråsen. Vi 6 damer er Vibeke, Lone, Beate, Anna, Tone og jeg (Kirsti) ble med på en reise fra fredags morgen med 2 biler. Framme på hytta etter å ha handlet mat på Hamar + spist middag på Hamar også, hentet vi hver vår pose med startnummeret hos sekretariet like i nærheten av vår hytta. Gikk rundt for å se tilbudet av sportsklær i teltet og butikkene rundt om. Deretter spiste vi gode reker med tilbehør i hytta og skravlet langt på på kvelden.
Lørdags morgen stod vi opp til en spennende dag hvor vi skulle gå enten i 6, 11 eller 13 km lange løyper. Været var brukbar på starten av dagen. Over 4000 deltakere deltok den dagen, vi fikk tildelt tidspunkt for når vi skulle gå slik at ikke alle gikk på samme tid. Av vi 6 damer gikk 1 av oss i 13 km, 2 av oss i 6 km og resten av oss 3 i 11 km. 3 forskjellige løyper å velge imellom og i forskjellige løyper skulle velges i god tid for påmelding.
Veldig artig var det å se masse folk som kledde seg ut i alle varianter og morsomme farger. En virkelig festdag på fjellet og i party teltet med musikk på full guffe etter målpasseringen. Musikk var det også enkelte steder på fjellet som trekkspill osv. På toppen av fjellet haglet det faktisk, litt regn men en fin dag så lenge vi kler oss riktig godt. J
Etter målpasseringen og festen inne i teltet møtte vi alle i hytten igjen før vi etter dusj og skift kunne dra til restauranten Pilegrimen som var kun få meter unna hytta vår. Åt en nydelig 3 retters middag sammen med andre døve fra forskjellige steder i Norge.  Ca 25 personer. En fin anledning å bli kjent med andre + besøkte andre i andre hytter i nærheten også. Søndag var det tid for opprydning før avreise rundt kl 10 om formiddagen. Alle var fornøyde med turen og fjellturen. Tilbake til Trysil vil de fleste av oss. Så det gleder vi oss til. Takk til ÅDAK for økonomisk støtte til leie av hytta.

 

Det har vært foredrag på døveforening 20 september. Alle deltater unntatt Beate Furland som fortelle hvordan turen i Trysilrypa og hadde vise lysbilder. Fikk en del bra besøk i lokal. De skal sats også Trysilrypa til neste år.

 

Fotobilder HER

Kirsti