Aadak

kajakk2020


Fredag oppmøte på hytte alt 8 person var med på hytte. Instruktør Torill Ringsø begynte presentasjon av video og hvordam man skal gjøre med tørrdrakt etc så kveldsmat med varmemat. 

Lørdag starte forkokst etterpå vi ta med utstyr nedover til Nysætervatnet begynne med praksis kajakk hvordan man skal paddel, om man velte ned i vannet må teknikk hvordam kan snu tilbake igjen det varte 7 timers mange forskjelle øvelses med kajakk så tilbake hytte tok vi grillmat.

Søndag dro vi til Sykkylven med sjøen i Sykkylvsfjorden ved Sykkylvensbru sette igang med utstyr og kajakk legg i sjøen begynte pandel retning mot Sykkylvsbru derretter mot Ekornes fabrikk tok vi litt pause og litt info av instruktør forklare hva som er riktig og galt så ut paddel igjen mot Aure sentrum begynte leke litt noen kan stående i kajakk båt og rollebytte etterpå fortsetter paddel mot Sykkylven småbåthamn begynne vaske av utstyr sette opp hengevogn med kajakk og utstyr begynte spiste varme lunsj i ute. Vi var veldig heldig med sol og varm. Mange var kjempefornøyd instruktør Torill sier alle er godkjent og delt ut våtkort vi var veldig stolt av. Store takker for Jørn Erik Løvsjø som gjorde mye tjenesten for oss lage alle måletid og rengjøres ofte på toalett på grunn av covid-19.

Bilder HER