Aadak

Ønsker Agnes å utvikle tilbudet i Jotunheimen i år.

NYHET: Besseggen!

Turen over Besseggen er 16 kilometer lang og det høyeste punktet ligger på 1743 moh. Vi starter turen på Memurubu, og går til Gjendesheim. Turen er ikke spesielt vanskelig, men det kan være luftig med det grønne Gjende 400 meter lenger ned på den ene siden, og det dypblå Bessvatnet på den andre siden. Turen tar rundt 8 timer.

Vi møter opp på Memurubu når båten ankommer dit klokken 08.05. For å komme dere til Memurubu tar dere båt fra Gjendesheim kl. 07.45.
Båtbillett ordner dere selv. ( ÅDAK ordne båtbilletter )
Sjekk
www.gjende.nofor rutetider og pris.

Fjell info http://www.gjende.no/informasjon/


NB: det er ikke uvanlig at man må møte opp 45 min før båten går på godværsdager!

Utstyr som kreves er gode fjellsko samt klær for ferdsel i høgfjellet. En egen liste sendes til de som melder seg på.

besseggen 1638moh

Hotellet hvor vi skal overnatte heter Radisson Blu Beitostolen. De har herlig spa og bassenger. Husk ta med badetøy. Se hotell HER
Tirsdagen bruker vi til planlegging. Dagen/ettermiddag når alle har kommet frem kan vi samles finne ut hvor i Juvassområdet vi skal starte fra. Onsdag vi skal opp til Besseggen. etter turen går vi ut å finner en restaurant å spiser. Videre utover kvelden kan vi nyte boblebadet/bassenget, være sosial og ha det gøy. Torsdag kan også ta en fottur rundt i Juvass. Dette er også frivillig ellers dere kan bare dra hjem. Frokost får vi på hotellet. Lunsj og middag betaler dere selv.

Hotellovernatte 2 august - 4 august. Besseggen 3 August. ( tirsdag - torsdag )

Egenhandel 750kr inkl fjellguide og båttransport på onsdag og tirsdag - torsdag med overnatte hotell med frokost for medlem. Ikke for medlem ta kontakt Jo Arve få en pris.

Påmelding er bindende.

Påmelding til Jo Arve innen 7 mars ( mandag ) En mulighet påmelding etter 7 mars dersom den er ledig.

7 Påmeldt