Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

døveutvalget fotballseminar 15-17 april 2016

Skrevet av Jo Arve Furland.

 Seminar for fotballklubber med med mennesker med hørselnedsettelse

Forrige helg ble det arrangert seminar for alle fotballklubber med lag med mennesker med hørselsnedsettelse på Ullevaal Stadion.

Lørdag og søndag ble det arrangert seminar for alle fotballklubber med lag med mennesker med hørselsnedsettelse på Ullevaal Stadion. Seminaret inneholdt blant annet informasjon fra Svein-Erik Edvartsen, seksjonsleder for samfunnsansvar i NFF og foredrag om ledelse fra Tom Nordlie, i tillegg til temaer som blant annet døvefotballens fremtid, gjennomgang av reglement og døvemesterskapet. 

Seminaret var vellykket og det bekreftet. som vente.t at det mildt sagt er viktig at NFF tar inkludering på høyeste alvor. Vi har økt bemanning i seksjonen fra og med juni, og kommer da til å sette enda mer fokus på ulike grupper i større grad enn tidligere, sier seksjonsleder for samfunnsansvar i NFF, Svein-Erik Edvartsen til fotball.no.

Leder av NFFs døveutvalg Katrine Grindheim Søyland Terpstra synes samarbeidet med NFF nå er meget bra.

Jeg er veldig fornøyd og synes samarbeidet er meget bra. Jeg føler vi har samme mål, og jeg har veldig godt inntrykk frem til nå, sier Søyland Terpstra. 

Se NFFs innslag fra seminaret i vinduet under, hvor du også kan høre hva Tom Nordlie synes om NFFs inkluderingsarbeid.

Se video HER

ndi11-2016