Germany | Finland | Saint Petersburg | Drive

ÅDAKs årsmøte gjennomført med bla gjenvalgt leder Jo-Arve Furland

Skrevet av Jo Arve Furland.

 arsmøte2017

Fredag 17. februar kl 18 ble årsmøtet åpnet av leder Jo-Arve på døveforeningen med til sammen 20 medlemmer og 1 ikke medlem.
Jo-Arve ble også valgt til møteleder. Helle Christoffersen og Rolf Inge Otterdal ble valgt til protokullunderskrivere samt tellekorps.

Det ble mange kommentarer og spørsmål ang årsberetning og regnskapet. Det ble svart på det. Regnskapet godkjent med noen få spørsmål og svar. Og innkomne forslag fra styret ang vedtekter, noe utsettes og andre gjøres om ved avstemning.
Valget gikk fort og greit ledet av Jørn Erik Løvsjø sammen med Rolf Inge.

Jo-Arve gjenvalgt til leder og med seg i styret er Arne Karlsnes og
Kirsti Fylling (gjenvalgt 2 år) med varamedlemmer: Tore Solheim og
Rune Friborg.

Revisorer: Tor Inge Gausnes med Vidar Farstad som vara.

Leder Jo-Arve ga blomster for fin innsats til valgkomiteen ved Jørn Erik og Rolf Inge. Også gitt blomster til avgått Harald Oppigård for mange årige innsats i styret og vara.

Jo-Arve takket for tilliten som leder og takket alle som kom.
Årsmøtet var slutt kl 1945.

Middagen fikk alle etter årsmøtet: nydelige oksestek med fløtegratinerte poteter og tilbehør + og gode vegetarmat for de som bestilte også.

Etter middagsøkt ble det tid til det spennende mobil spill for alle som kunne laste ned app som het Kahoot. Spørsmålene med 4 alternativ svar kom opp på skjermen. Vi måtte være raske på å trykke på det rette svaret som vi trodde på. Det kom opp på skjermen hvem som var raskest og svar alternativet kom fram. Da kunne vi se selv på mobil om vi tastet riktig eller feil svar. Jo-Arve hadde laget spørsmål og svar alternativene på forhånd f.eks om ÅDAK (Ålesund Døves Sportsklubb) hvem som var første formann og hvem som vant i sportskonkurranse/fotballkamp og masse annet. Kjempegøy.

Det må gjentas sier jeg bare.

Skrevet av Kirsti Fylling.

Fotobilder HER